Accountancy &
Consultancy

 

Consultancy: bewezen succes & hoog niveau van dienstverlening

 

EFS Consultancy helpt haar cliënten op het gebied van consultancy met:

 

 

 

Financieel interimmanagement

 

Elk bedrijf of organisatie krijgt er weleens mee te maken: een tijdelijk tekort aan personeel of zelf het plotseling uitvallen van sleutelpersonen. Op zo’n moment zoekt u iemand met jarenlange ervaring, die in staat is:

 

 

Wij zijn uitstekend in staat snel specifieke bedrijfsadministraties te doorgronden en uitgevallen financieel-administratief personeel te vervangen.

 

 

Complexe projecten en veranderingstrajecten

 

Als bedrijf, instelling of overheid komt u soms voor een nieuwe situatie te staan waarvoor u geen pasklaar antwoord heeft. Deze situaties vragen om een andere, verfrissende kijk op uw vraagstuk, met oplossingen die echt werken.

 

Dan zoekt u iemand die:

 

 

Met andere woorden: u zoekt EFS Consultancy.

 

Wij zijn uitstekend in staat complexe projecten en veranderingstrajecten te begeleiden en te implementeren. Bijvoorbeeld, het vervangen van een directeur van een thuiszorgorganisatie, het begeleiden van een fusietraject, of het samenvoegen van twee afdelingen, inclusief organisatieontwerp, taak- en functiebeschrijvingen en invulling van de functies op individueel niveau.

Uw problemen worden slim en effectief opgelost tegen concurrerende tarieven, afhankelijk van de complexiteit van de opdracht. Referenties worden op aanvraag gegeven.

Bel vrijblijvend voor advies en informatie. Indien nodig kunnen wij u vaak doorverwijzen naar de beste persoon of het beste bedrijf dat u van dienst kan zijn.

Bel: 0182 – 756 340

of mail: info@efsinternational.nl